Despre mine

Cine sunt si de ce fac ceea ce fac

Salut, numele meu este Gabriel - Costin Boeroiu, am 31 de ani, sunt absolventul Facultății de Geologie și Geofizică al Universității din București și sunt pasionat de fotografie de când eram mic. Mă pot numi cu adevarat fotogrof din anul 2014, când am terminat școala de fotografie, am luat atestatul și am scris prima factură.

Îmi place să fotografiez evenimente speciale pentru că mă identific prin fotografii mai ieșite din comun, acele fotografii care descriu momentul mai bine decât 1000 de cuvinte. Ca și reclama celor de la F64 "Fie ploaie fie vânt, fotografiez oricând!", în munți sau pe lacuri înghețate, în orașe aglomerate sau la cetăți uitate de lume și rupte de realitate, creez povești ilustrate cu și despre oameni deosebiți.

Stil fotografic

Ce îmi place și ce nu îmi place să fac

 • Ca și machiajul, îmi plac fotografiile cât mai naturale, în care nu se observă o prelucrare excesivă.
 • Am început cu fotografia de portret și cred ca tot aceasta a rămas favorita mea.
 • Îmi place să călătoresc și să fac ședințele foto în locuri inedite, cu oameni zâmbitori și plini de viață.
 • Mă implic foarte mult în fiecare proiect pe care îl fac. Fac fotografii din pasiune și sunt cu zâmbetul pe buze chiar dacă unele sesiuni pot însemna ore în șir de lucru.
 • Întrebări frecvente


  Nu există un număr fix de fotografii pe care le fac la un anumit eveniment. Dacă doriți un număr minim de x fotografii, sunt convins că nu va fi nicio problemă în a trece acest lucru în contract.
  Prefer să lucrez cu un fotograf secundar la evenimentele cu numeroase persoane dacă doriți ca toate persoanele să se regăsească în fotografii.

  Recent am inceput un proiect cu un fotograf din Timișoara. Puteți afla mai multe la www.shabbychicweddings.ro.
  Da, am. Așa pot să mă concentrez mai mult la făcutul fotografiilor și nu la așezarea echipamentului.
  Calitatea fotografiilor poate scădea dacă încerc să fac mai multe lucruri în același timp. Lucrez cu videografi dacă doriți și video.
  În general livrez în maxim 3 săptămâni. Există însă și o opține de a scoate fotografiile și produsele în regim de urgență, în maxim o săptămână.
  Da. Există cupoane de reducere care apar pe website-ul www.dealshaker.com.

  Ce urmează?

  Aveți nevoie de mai multe informații sau de ajutor pentru planificarea evenimentului?

  Vă invit la o cafea pentru a ne cunoaște și a pune la punct toate detaliile. Cu sau fără zahăr?